Je to viac ako len papierová taška.

21.03.2023

@Admin

Papierové tašky už dávno neslúžia len na ochranu vášho produktu alebo jeho uskladnenie. Ich povrch sa dá efektívne využiť na marketing. Sú užitočné na balenie firemných darčekov, veľtrhy, či firemné akcie.

Papierová taška od Copy.sk

Sme priamy výrobca papierových tašiek, vďaka čomu ponúkame rôzne možnosti výberu veľkosti tašky a prevedenia. Okrem toho vám ponúkame možnosť prípravy tlačových podkladov na mieru. Kvalitná tlač je pre nás štandard a papierovú tašku dokážeme prispôsobiť akejkoľvek značke a odvetviu. Medze fantázie sa nekladú a na tašku je možné potlačiť logo, grafiku, či obrázok. Tašky na mieru vyrábame už od 10ks. 

Papierové tašky od Copy.sk
Papierové tašky od Copy.sk

Online objednávka a kalkulácia. 

U nás si objednáte papierovú tašku naozaj jednoducho vďaka našej tabuľke, kde špecifikujete požadované vlastnosti tašky. Prostredníctvom online kalkulácie uvidíte, koľko vás taška a celá objednávka bude stáť. V prípade potreby dodania ďalších informácií nám ich môžete uviesť v kolónke “Vaše poznámky”. 

Objednávku si môžete vytvoriť jednoducho tu

Online objednávka a kalkulácia cien.
Online objednávka a kalkulácia cien.

Veľkosť a hĺbka papierovej tašky.

Okrem najpoužívanejších rozmerov - C6 (12x17cm), C5 (17x23 cm), C4 (23x33 cm), C3 (33x46cm), vieme vyrábať aj tašky s dimenziami podľa vašich požiadaviek. To isté platí aj pre hĺbku tašky. Vyberte si z 8, 10, 15 cm alebo nám dajte vedieť do poznámky požadovaný rozmer.

Papier ako základ tašky. 

Vyberte si papier podľa svojich predstáv a preferencií. V ponuke nájdete štandardný nenatieraný, ktorý sa vyznačuje bielou farbou a jemnou štruktúrou, zároveň je vhodný aj na lamináciu. Prírodný 100% recyklovateľný je ekologickým variantom. Takisto ponúkame aj rôzne druhy grafických kreatívnych papierov (vzorkovník na vyžiadanie). Kreatívne papiere sa odlišujú od vyššie spomenutých vzhľadom, štruktúrou a dotykovými vlastnosťami. 

Štandardný nenatieraný, prírodný recyklovaný, grafický kreatívny papier, 
Štandardný nenatieraný, prírodný recyklovaný, grafický kreatívny papier, 

Laminovať, či nelaminovať? To je otázka! 

Vďaka laminácií sa papier a teda aj vaša papierová taška stáva odolnejšou a predlžuje jej životnosť. Dodáva taške prémiovejší vzhľad a pod lamináciou vyniknú farebné plochy.  Ponúkame matnú a lesklú lamináciu. Na taške bez laminácie zas vynikne jednoduchá lineárna grafika. 

Lesklá laminácia, matná laminácia, bez laminácie. 
Lesklá laminácia, matná laminácia, bez laminácie. 

Viac ako len šnúrka. 

Uško dotvára celkový vzhľad tašky. Na výber máte 3 druhy ušiek – syntetickú šnúrku, prírodnú bavlnenú šnúrku a saténovú stužku. Syntetická šnúrka je štandardne najpoužívanejšia a k dispozícií je množstvo farebných variantov. Prírodná bavlnená je ekologickým riešením (100% bavlna). Saténová šnúrka dodáva taške luxusný vzhľad a odporúčame ju kombinovať s laminovanými taškami. 

Syntetická šnúrka, prírodná bavlnená šnúrka, saténová stužka.
Syntetická šnúrka, prírodná bavlnená šnúrka, saténová stužka.

Kladie vaša firma dôraz na ekológiu?

Pomôžeme vám vybrať správne parametre ekologickej papierovej tašky. Zvoľte si prírodný recyklovaný papier. Ide o biely papier s naturálnym šedastým nádychom, s jemnou štruktúrou, ktorý je 100% recyklovateľný. Ak túžite po prírodnej taške, neodporúčame tašku laminovať, keďže sa jedná o plast a prírodný papier sa znehodnotí. V našej ponuke nájdete k ekologickej taške aj šnúrku. Je rovnako ekologická a vytvorená zo 100% bavlny. 

Stále rozmýšľate, či investovať do kvalitnej tašky? Poradíme vám! 

Predstavte si, že obyčajné tašky vymeníte za tašky prémiovej kvality s vašim logom, či adresou vašej firmy alebo predajne. Vaši zákazníci si ju odnesú domov, odfotia ju s produktmi na sociálne siete alebo si ju jednoducho vystavia doma. Aj vďaka nej sa o vás dozvedia ďalší potencionálni zákazníci. Zároveň bude krásne dopĺňať a chrániť vaše produkty.

Naše realizácie papierových tašiek. 
Naše realizácie papierových tašiek. 

Máte nejakú otázku? Potrebujete grafický návrh? Kontaktujte nás tu: info@copy.sk. Radi vám pomôžeme 🙂. 

U nás majú registrovaní zákazníci zľavu 10% z cien v našom e-shope. Registrujte sa ešte dnes.