Papierové foldre

14.02.2024

@Admin

V dnešnej digitálnej ére, kedy sú dokumenty často uchovávané v počítači a komunikácia prebieha prostredníctvom elektronických správ, by sa mohlo zdať, že tradičné papierové dokumenty a ich ochrana stratili svoje miesto. Avšak, aj napriek pokroku technológií, papierové dokumenty zostávajú neoddeliteľnou súčasťou profesionálneho sveta. Papierové foldre predstavujú nenahraditeľný nástroj pre organizáciu, prezentáciu a ochranu dôležitých dokumentov.

Papierový obal ako firemná prezentácia

Papierové foldre sú viac než len obal; sú vizitkou vášho profesionálneho prístupu. Vlastný dizajn foldra vám umožňuje prispôsobiť jeho vzhľad vašim potrebám a zároveň posilniť identitu vašej značky. Či už ide o logo vašej firmy, slogan alebo plnofarebné fotografie, vlastná grafika zabezpečí, že vaše dokumenty budú okamžite spájané s vašou značkou.

Rozmer

Rozmer A4+ (218 x 308 mm) je ideálny pre uloženie štandardných dokumentov formátu A4 (klasický kancelársky papier), pričom zanecháva dostatočný priestor na pohodlné vyberanie a vkladanie papierov. 

Digitálny výsek

Digitálny výsek umožňuje prispôsobiť tvar foldru podľa vašich špecifických požiadaviek, vrátane výseku na vizitku, čo je šikovný spôsob, ako zabezpečiť, že vaše kontaktné údaje budú vždy po ruke.

Vnútorná a vonkajšia potlač

Vnútorná a vonkajšia potlač umožňujú plnú personalizáciu. Vaše logo, firemné farby, alebo dokonca motto, sú pekne zobrazené nielen na vonkajšej strane papierového obalu, ale aj vo vnútri. To vytvára konzistentný a profesionálny dojem, ktorý podporuje identitu vašej značky.

Hrúbka papierového obalu

Dostupné sú tri štandardizované hrúbky zakladača – pre max 10, 30, alebo 50 stránok, čo vám umožňuje vybrať si optimálnu veľkosť podľa objemu vkladaných dokumentov. Toto flexibilné riešenie znamená, že či už potrebujete obal na malú prezentáciu alebo na obsiahlejší súbor dokumentov, máme pre vás vhodnú variantu. V prípade, že vám ani jedna možnosť nevyhovuje papierový obal vyrobíme s hrúbkou chrbta na mieru podľa vašich špecifických požiadaviek.

Grafika na mieru

Naša ponuka zahŕňa možnosť prípravy grafického návrhu. Nemusíte sa teda obávať, ak nemáte vlastný dizajnérsky tím. Naši profesionáli sú pripravení vám pomôcť vytvoriť vizuál, ktorý bude dokonale reprezentovať vašu firmu a zároveň splní všetky praktické požiadavky.

Online cenová kancelária a objednávka

Ako sa dá takýto folder vytvoriť bez zbytočných komplikácií a dlhého čakania? Vďaka online cenovej kalkulácii a objednávke je tento proces jednoduchší a prístupnejší než kedykoľvek predtým. Papierové obaly si objednáte pár klikmi z kancelárie alebo pohodlia domova a hneď uvidíte aj výslednú sumu. 

Objednávku si môžete vytvoriť jednoducho tu

Papierové obaly sú viac než len obaly na dokumenty. Sú to prvky firemnej komunikácie, značky a profesionality. V čase, keď sa každý snaží vyniknúť a zanechať dojem, firemné papierové foldre ponúkajú jedinečnú príležitosť, ako to urobiť elegantne a efektívne. 

Máte nejakú otázku? Potrebujete grafický návrh? Kontaktujte nás tu: info@copy.sk. Radi vám pomôžeme 🙂. 

U nás majú registrovaní zákazníci zľavu 10% z cien v našom e-shope. Registrujte sa ešte dnes.